12 травня 2022 17:07

Олександр ПІХАЛЬОНОК: "Емоції переповнюють, але думками ми зі своєю країною"

Півзахисник збірної України та «Дніпра-1» Олександр Піхальонок поділився враженнями від дебютного матчу та забитого м'яча у складі національної команди.


«Емоції переповнюють, бо це мій дебютний матч, дебютний гол, але думками ми в Україні. У нас відбувається війна, ми читаємо новини, знаємо від рідних та близьких, що коїться, – це жах. І самі були в тій ситуації.

Я дуже сумував за футболом, хотів пограти, адже востаннє грав ще на зборах. Зараз вийшов, і таке вдалося. Дай боже, щоб так і продовжувалось.

Мій Гол? Ми розіграли перед штрафним – Денис (прим. Гармаш) скинув мені, я пробив і забив. Цілив у кут, але воротар не бачив моменту удару, і так вийшло.

Гарний дебют, і це класно, але краще, що ми перемогли, що наші люди прийшли – дякую їм велике за підтримку, як і глядачам перед телевізорами.

Атмосфера була дуже класною на стадіоні – ми відчували підтримку. Дуже класно – давно не грав, щоб на стадіоні було стільки людей.

Глазго? Не будемо загадувати, ще багато часу, багато контрольних матчів – будемо дивитися. Конкуренції не боюсь, її ніхто не боїться», – сказав Піхальонок.