9 травня 2022 11:00
1

Віктор Скрипник може замінити Роберто Де Дзербі у "Шахтарі"

Італійські ЗМІ повідомляють, що їхній співвітчизник, тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі ухвалив рішення повернутися на батьківщину та продовжити кар'єру в Серії А. У послугах фахівця зацікавлений "Наполі". У чемпіонаті України можуть статися інші кадрові процеси, пов'язані з тренерами. 30 червня закінчується термін трирічної угоди із "Зорею" у Віктора Скрипника. Віктор Анатолійович має різні варіанти, але на даний момент найбільш пріоритетними є два.


Інтерес до співпраці з Віктором Скрипником виявляє празька "Славія". За три тури до кінця поточного сезону, у чемпіонському раунді, столичний клуб перебуває на другому місці, поступаючись лідеру "Вікторії" три очки. Скрипник має досвід роботи за кордоном з "Вердером" та у празькому клубі в майбутньому готові зробити ставку на нього.

Після повернення Роберто Де Дзербі до Італії, постає питання і про нового тренера у "Шахтарі". В умовах, що склалися, "гірники", які представлятимуть Україну в груповому раунді Ліги чемпіонів, швидше за все, зроблять ставку на вітчизняного фахівця. І тут саме кандидатура Віктора Скрипника може бути пріоритетною – фахівець за своїми плечима має школу європейського та вітчизняного футболу.

Який з варіантів вибере Скрипник – дізнаємось найближчим часом.
Информация основана на чьих то домыслах и предположениях. Вместо фамилии Скрипника сюда можно влепить любую другую . Начиная от Юргена Клоппа и заканчивая Виктором Леоненко