8 травня 2022 15:09

Фабінью: "Будемо сподіватися, що "Манчестер Сіті" десь втратить очки"

Півзахисник Ліверпуля Фабінью висловився про нічию з Тоттенхемом


За словами бразильця, цей результат схожий на програш.

"Так, це схоже на поразку. Звичайно, ми хочемо перемагати у всіх матчах. Дивлячись на наше становище в таблиці, нам потрібно було брати три очки, але ми все ще живі. Ми все ще боремося. Тоттенхем провів дуже гарну гру. Це одна з найкращих команд у контратаках Ми досить добре захищалися, вони створили трохи шансів, але вони грали якісно та змогли забити.

Ми знаємо, що нам не можна зупинятися. Вболівальники були неймовірними, вони підштовхували нас. Коли ми забили, з'явилося відчуття, що ми можемо вирвати перемогу. Ітимемо до кінця. Нелегко грати кожні три дні на такому рівні. Загалом ми провели гарну гру, так, ми програли, але з цієї гри можна підкреслити позитивні моменти.

Фабінью зазначив, що "червоні" чекатимуть на втрати очок від Манчестер Сіті.

"Ми знаємо, що боремося з однією з найкращих команд світу. Ми знаємо, що втрата очок у боротьбі з Сіті може коштувати нам титулу. Але ми люди, і вони люди. Ми сподіватимемося, що вони також втратить очки".

"Було приємно чути, як фанати співали після матчу. Приємно мати таку підтримку. Сподіваюся, що вони підтримуватимуть нас до кінця", - наводить слова бразильця прес-служба Ліверпуля.