8 травня 2022 13:12

Конте: "Приємно те, що гравці розчаровані втраченою перемогою над "Ліверпулем"

Головний тренер лондонського Тоттенхема Антоніо Конте поділився думками про нічию проти Ліверпуля (1:1).


За словами італійця, його підопічні були добре підготовлені до цього протистояння.

"Гарний результат. Ми могли вирвати перемогу наприкінці, тому що у нас був чудовий момент, але Ліверпуль дивовижна команда з великою енергією, особливо коли йдеться про домашні матчі, на яких завжди багато шуму та фантастична атмосфера.

Ми дуже добре підготувалися до матчу, продемонстрували чудову гру у захисті та не давали супернику створювати загрозу біля наших воріт. Упевнений, що ми могли краще розпоряджатися м'ячем, але здолати пресинг Ліверпуля нелегко.

У четвер у нас ще один важливий поєдинок проти Арсеналу, тому намагатимемося відпочити. Залишилося лише три матчі, нам важливо набрати необхідні очки для потрапляння до Ліги чемпіонів".


Фахівець також зазначив, що футболісти "шпор" були розчаровані тим, що змарнували перемогу і це його дуже порадувало.

"Думаю, Тоттенхем став грати краще після мого приходу. Не забувайте, що мене призначили тільки в листопаді. Ми дуже наполегливо працюємо щодня, щоб передати гравцям нові знання. Приємно бачити, що гравці засмутилися, бо відчули нагоду перемогти Ліверпуль на Енфілді. Зіграли добре, але можна було і краще, працюватимемо над цим", - заявив італієць в інтерв'ю ВВС.