8 травня 2022 09:03

Клопп про нічию з "Тоттенхемом": "Чому ви поводите себе наче це чиїсь похорони?"

У 36-му турі англійської Прем’єр-ліги Ліверпуль на власному полі, можливо, підставив під відчутний удар свої амбіції щодо здобуття чемпіонського титулу за підсумками поточного сезону, зігравши внічию проти лондонського Тоттенгема (1:1).


Головний тренер "червоних" Юрген Клопп після завершення гри поділився власними враженнями від побаченого на полі.

"Це важливий момент, тому що ми вже маємо на одне очко більше, аніж у нас було перед цією грою .Із іншого боку, ми всі знаємо ситуацію в турнірній таблиці.

Зараз ми йдемо на першому місці. Моя улюблена ситуація — якщо ми і Сіті програємо решту ігор, що залишилися, і ми залишимося на першому місці, але всі ми знаємо, що так не буде.

Я хотів би сидіти тут і казати: "Так, Сіті завтра втратить очки". Але я не бачу можливостей для цього. Побачимо, як воно буде. Моя проблема полягає не в тому, що Сіті завтра грає проти Ньюкасла, а в тому, що ми граємо проти Астон Вілли у вівторок.

Маємо на одне очко більше, аніж раніше. Гаразд. Із рахунком 1:0 це було б значно краще, але гра видалася була не зовсім такою, до якої ми прагнули. Тепер ми повинні змиритися з власним становищем.

Перш за все, чого ви поводите себе наче це чиїсь похорони? У моєму житті траплялися набагато гірші речі. Єдиний шанс, який у нас є, це якщо нам десь пощастить. Уявіть собі, що Сіті програє, я особисто в це не вірю, але тільки уявіть, якщо вони програють, а ми в свою чергу втратимо титул тільки тому, що зневірилися завчасно. Це було б божевіллям", — заявив німецький фахівець.

У наступному турі Ліверпуль гратиме в гостях проти Астон Вілли.