5 травня 2022 09:52

Карло Анчелотті: "Велич "Реала" в тому, що він ніколи не опускає руки"

«Реал» видав фантастичний камбек, забивши два м'ячі наприкінці матчу, і зумівши вирвати перемогу над «МанСіті», у додатковий час. Карло Анчелотті зізнався після гри, що не здивований перфомансу, який показали його підопічні.


«Велич цього клубу в тому, що він не дає опустити руки, коли здається, що все скінчено. Він дає сили продовжувати, продовжувати, вірити. Ми протистояли дуже сильному супернику. Коли здавалося, що все закінчено, ми шукали останніх сил, щоб змінити ситуацію.

Ми добре грали у першому таймі, але не змогли реалізувати перевагу. Ми зловживали довгими передачами. Гра була конкурентною. Наша команда не опустила руки після того, як рахунок став 0:1. Ми пресингували високо, а «Сіті» грав не так як завжди. Ми чинили тиск і все вийшло. Не знаю як це пояснити. Це заслуга гравців, уболівальників, які створюють атмосферу всередині та зовні стадіону.

Я щасливий зіграти у фіналі Ліги чемпіонів проти гарної команди. Я грав проти «Ліверпуля» багато разів і як гравець, і як тренер. Для мене цей матч як дербі, адже я все ще є «евертонець». Я добре знаю Клоппа, він добрий тренер, я його поважаю. Це буде фантастичний фінал, - сказав наставник «вершкових».