3 травня 2022 19:47

"Неймовірно вимовляти ці слова". Гравець "Борнмута" та збірної Уельсу повідомив, що він подолав рак

У жовтні 2021 року у зірки Борнмута Девіда Брукса була діагностована лімфома Ходжкіна другої стадії, і з того часу він проходив курс лікування.


Після оголошення в січні про те, що він перебуває на півдорозі до лікування від хвороби, гравець збірної Уельсу повідомив новину, на яку всі сподівалися. 24-річний футболіст у себе в соцмережах оголосив, що успішно завершив план лікування, і тепер він намагатиметься набрати форму, перш ніж повернутися у футбол.

"Пройшло кілька місяців з моменту мого останнього оновлення, і за цей час я, на щастя, завершив лікування раку. Я хотів би сказати велике спасибі всьому неймовірному медичному персоналу за їхню чудову роботу і підтримку протягом усього процесу".

"Минулого тижня я зустрівся зі своїм фахівцем, щоб ознайомитися з моїми остаточними результатами тесту. Я радий повідомити, що лікування було успішним, і тепер я можу сказати, що у мене все прояснилося, і тепер у мене немає раку".

"Ці слова здаються неймовірними, і я такий вдячний за всі ваші повідомлення та добрі побажання, вони дійсно допомогли мені у важкі часи. Я такий схвильований тим, що можу повернутися до повної фізичної форми та продовжити свою футбольну кар'єру".

"Хлопці з Борнмута провели відмінний сезон, і я з нетерпінням чекаю можливості повернутися, щоб підбадьорити команду напередодні найважливіших матчів сезону. Я сповнений рішучості працювати щосили в наступні місяці, і я не можу дочекатися, коли повернуся туди і зіграю перед вами на полі в не такому віддаленому майбутньому. Ще раз спасибі".

Брукс зіграв дев'ять разів Борнмут цього сезону, перш ніж його кампанія була перервана діагнозом. Він також втратив можливість допомогти Уельсу вийти у плей-офф чемпіонату світу, у фіналі якого вони зіграють проти Шотландії чи України у Кардіффі у червні.

Девід перейшов у стан "вішень" із Шеффілд Юнайтед за 11,5 млн фунтів у липні 2018 року, зігравши 21 матч за збірну Уельсу, в яких відзначився двома голами.