3 травня 2022 18:10

На шляху Френкі де Йонга до "Манчестер Юнайтед" стоїть одна перешкода

За три роки у Барселоні Френкі Де Йонг так і не зміг повністю розкрити свій потенціал, не продемонструвавши повною мірою ту гру, яку він показував в Аяксі.


А тому не дивні повідомлення про те, що він може змінити клубну прописку цього літа. Серед головних кандидатів на нідерландця називають Манчестер Юнайтед. Але в цій угоді є одна проблема, яка може поставити на ній хрест.

За повідомленнями Фабриціо Романо, на якого посилається Stretford Paddock, Де Йонг хоче грати в Лізі чемпіонів, що МЮ, з великою ймовірністю, не зможе йому дати наступного сезону. Це буде головним каменем спотикання між сторонами.

Новий головний тренер "червоних дияволів" Ерік Тен Хаг може стати тим, хто зможе переконати свого колишнього підопічного перебратися на Олд Траффорд навіть без участі в головному єврокубку в сезоні-2022/23.

Але Романо заявив, що на даний момент головними пріоритетами для гравця є Ліга чемпіонів і Барселона, а тому ймовірність даного трансферу знижується з кожним туром АПЛ.

Нагадаємо, що Манчестер Юнайтед посідає лише шосте місце із 58 очками в активі за два тури до фінішу. Він поступається четвертому місцю, яке посідає Арсенал, 5 очок. При цьому "канонири" мають два матчі в запасі.