1 травня 2022 21:15

"Інтер" здобув перемогу над "Удінезе" та зберіг відставання від "Мілана" у чемпіонських перегонах

У рамках 35-го туру італійської Серії А Інтер вирушив у гості до Удінези, де здобув перемогу з мінімальною перевагою у рахунку.


Підопічні Сімоне Індзагі відправили у ворота суперника два м'ячі, авторами яких стали Іван Перішич та Лаутаро Мартінес, чого виявилося достатньо "нерадзуррі" для позитивного результату в цьому поєдинку.


Незважаючи на те, що на 72-й хвилині Удінезе вдалося скоротити своє відставання в рахунку до мінімуму завдяки зусиллям Ігнасіо Пуссето, гравцям Інтера врешті-решт вдалося зберегти переможний для себе рахунок.

Таким чином, враховуючи сьогоднішню мінімальну перемогу лідируючого в таблиці Мілана над Фіорентіною, Інтер, як і раніше, відстає від свого територіального суперника на два очки у чемпіонських перегонах Серії А.


Удінезе — Інтер 1:2
Голи:
Пуссето, 72 — Перішич, 12, Лаутаро Мартінес, 39

Удінезе: Сільвестрі, Перес, Марі, Бекао, Моліна (Соппі 73), Уолас, Арслан (Самарджич 46), Перейра (Яяло 79), Удоджі, Саксесс (Пуссетто 27), Деулофеу


Інтер:
Хандановіч, Шкріньяр, Де Фрай, Дімарко (Д"Амброзіо 77), Дарміан, Брозовіч, Барелла (Весіно 88), Гальярдіні (Відаль 74), Перішич, Джеко (Корреа 74), Лаутаро Мартінес (Санчес 74)


Попередження: Марі, Пуссето — Весіно


На 39-й хвилині Лаутаро Мартінес не реалізував пенальті (стійка)