29 квітня 2022 18:42

Луческу розсміявся. Тренер "Динамо" відреагував на інформацію про зміну клубу

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів про реакцію тренера Динамо Мірчі Луческу на чутки стосовно його переходу в Фенербахче:


- Поговорили з Луческу хвилин п'ятнадцять. Він дуже переживає, питає "як в Києві?", "що відбувається і яка ситуація?". Він у потоці новин, розбирається, питає хто постраждав. Це була така частина побутової розмови.

Поговорили трішки і про футбол. Коли я сказав, що він може бути головним тренером Фенербахче, Луческу відверто розсміявся. Тренер сказав, що зараз у нього всі думки пов'язані з Динамо і він збирається робити все, щоби поновився український футбол. Він дуже любить український футболі і зараз для нього це головна історія. Луческу дуже сподівається, що скоро (не найближчим часом чи найближчими днями, а коли буде перемога) розпочнеться новий чемпіонат. Він збирається працювати у Динамо і на сьогоднішній день у нього немає ніяких думок про те, щоби залишити київський клуб і він хоче працювати на український футбол. Я відчув у його словах такий момент (він щиро говорив про Україну, про те, що це його друга батьківщина), що він у такій ситуації, в якій опинилася Україна і Динамо просто не може залишити команду.