29 квітня 2022 15:44

Кривцов - про війну в Україні: "Не вірили до останнього, навіть коли орки стояли навколо нашої країни"

Гравець збірної України та донецького Шахтаря Сергій Кривцов в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS розповів, як проходили його перші дні війни, де перебувала його родина та сам футболіст, як він відновлюється після травми.


- Не вірили до останнього, навіть коли орки стояли довкола нашої країни. Сподівалися, що в них у голові є мізки, але як виявилося, що ні. Вдруге повністю зруйнували наше життя, виганяючи нас із нашого дому. Сьогодні я на 100% вірю в нашу перемогу — це справа часу. Я хочу і повернуся до України жити зі своєю родиною.

Перші дні війни ми пробули у Києві, жили на паркінгу, ми навіть не піднімалися у квартири. Потім ухвалили рішення, що дітей потрібно вивозити, насамперед, було страшно за їхнє життя і не хотіли, щоб вони чули вибухи та бачили цей жах.

Ми приїхали до Бухареста, мені вдалося виїхати, бо я багатодітний батько. Там продовжив займатися та відновлюватися. Мав робити 24 лютого повторний КТ-знімок, але через ці дії я не зміг пройти правильно медичне обстеження і тренувався самостійно. Коли приїхав до клубу, лікарі сказали, що я в хорошій фізичній формі, просто потрібен час, щоб адаптувати гомілковостоп і найближчим часом тренуватимуся. Я почав бігати, думаю, що тиждень чи два – і я буду на 100% готовий, — сказав Кривцов.