20 квітня 2022 19:12

"Цілої ночі ми з Худжамовим говорили про кошмар у Маріуполі, де він раніше грав": знаменитий російський коментатор - про війну

Олексій Андронов відверто висловився про розв'язану його країною війну в Україні.


Футбольний коментатор є супротивником бойових дій. Але таких як він у столиці РФ небагато, чим Андронов зізнався в інтерв'ю FanDay.net.

«Звичайно, змінилося все. По-перше, змінилося розуміння самої ситуації, і не лише в мене.


«У Росії (або, точніше, у Москві) є відсотків 30-35 реально підтримують зовнішню політику країни, і ще відсотків 40, яким просто зручно нічого не розуміти у житті, у них в голові залишається те, що вкладає телевізор».

Крім того, Андронов розповів про долю деяких його близьких знайомих із України, яких безпосередньо зачепила війна. У тому числі росіянин згадав про довге листування з колишнім воротарем Маріуполя та Шахтаря Рустамом Худжамовим.


«Кількість смертей з обох боків — це справжнісінька трагедія. Змінилося життя моїх друзів, зокрема київських. Перший місяць ми практично щоночі з кимось були на зв'язку. Одну ніч я повністю провів у листуванні з Рустамом Худжамовим.


Ми говорили про кошмари, що творяться в Маріуполі, адже Рустам раніше грав у цьому місті. Один мій друг сидів у підвалі майже місяць, другий був за містом, доки російські війська не відступили від Києва», — заявив Андронов.