11 квітня 2022 10:58

Сабатіні: "Моурінью - напівбог! Я не вигравав будь-яке різне лайно, на відміну від нього"

Спортивний директор "Салернітани" Вальтер Сабатіні емоційно висловився після поразки команди у матчі Серії А з "Ромою" (1:2). У резонансному монолозі функціонера дісталося головному тренеру «вовків» Жозе Моурінью. Примітно, що раніше Сабатіні обіймав посаду спортивного директора "Роми".


"При всій повазі до "Роми" та до результату матчу, я побачив досить мерзенні речі з футбольного та спортивного погляду.


Моурінью скаже, що не знає, хто я такий і що я не вигравав титулів. Це правда, але мені начхати. Деякі події, що відбулися на полі в Римі, є неприйнятними. Наприклад, чому вся лава запасних встає і виходить на поле після кожного рішення судді? Я знаю, що ми — Салернітана, а значить ми повинні програти. Але я вважав би за краще, щоб це все працювало по-іншому.

Я вибачаюсь перед Моурінью за те, що згадав його славне ім'я. Він напівбог! Я знаю, хто я, і чого я стою, але я ніколи не досягну його рівня. Я знаю, що ніколи не вигравав будь-яке різне лайно, на відміну від нього, але я все одно серйозна людина. Я зараз дуже злий, тому вибачте. Зараз я не можу підібрати інші слова", - наводить слова Сабатіні Romapress із посиланням на DAZN.