10 квітня 2022 22:54

Мати фаната, чий телефон розбив Роналду: "Вибачення розлютили мене. Ти виклав щось у соцмережах, але маєш вибачатися у мого сина. І навіщо фанатам "Евертона" запрошення на матч МЮ"

Мати хлопчика, який постраждав від дій Кріштіану Роналду, розкритикувала гравця.


Форвард "Манчестер Юнайтед" розбив телефон 14-річному вболівальнику "Евертона" з аутизмом та диспраксією після поразки манкуніанців у 32-му турі АПЛ. Пізніше португалець вибачився в Instagram.


"Його вибачення, точніше, їхня відсутність, розлютили мене ще сильніше. Я подумала: "Як грубо говорити всім, що вибачився, коли цього не було". Гаразд, ти опублікував щось у соцмережах, але ти маєш вибачатися у мого сина.


Роналд мав кілька годин на те, щоб усе обміркувати. Він повинен був дізнатися про наші контактні дані, вирішити все в приватному порядку, потім повідомити, що поговорив з нами, випустити якусь заяву. Тоді я була б задоволена.

На той момент Роналду знав, що поряд діти. Він тиснув їм руки перед матчем, а на зворотному шляху все було інакше через поразку. Ну, це ж гра, чи не так? Не можна перемагати завжди.

Якби хтось зробив щось подібне на вулиці, його затримали б, допитали. Адже Роналду і сам батько, і якби він був звичайною людиною, яка привела дитину на матч, то після такого інциденту сам був би шокований і засмучений.


Він випустив свою заяву. Я була шокована тим, що МЮ нічого не опублікував щодо можливості зв'язатися з клубом. Натомість Роналду написав про можливість відвідати матч команди.


На мою думку, це дуже грубо. Навіщо нам, фанатам Евертона, їхати на гру МЮ? Він навіть написав "цей уболівальник". Він не вказав, уболівальник якогось клубу. Це дуже слабке вибачення, як мені здається", – заявила Сара Келлі.