10 квітня 2022 08:41
2

Журналіст: "Угорська преса накинулася на Йожефа Сабо. Їм не сподобалося, що він вболіває за свою Батьківщину, переживаючи разом із нею жахіття війни"

Журналіст і артист Петро Мага на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував інформацію про те, що угорські ЗМІ почали "травити" колишнього футболіста та тренера "Динамо" Йожефа Сабо за його позицію щодо російського вторгнення.


- Сьогодні угорська преса накинулася зі всіх боків на легенду київського «Динамо», українського та радянського футболу - Йожефа Сабо.

Їм, бачте, не сподобалося, що чотириразовий чемпіон СРСР вболіває за свою Батьківщину, переживаючи разом з нею жахіття війни. Що йому нестерпно болить і зомбованість тих, з ким довелося грати в одній збірній однієї шостої частини планети, і що він не може поділити позицію керманича своєї історичної батьківщини - Угорщини. Бо коли лідер країни ЄС вимагає доказів, що різня в Бучі НЕ БУЛА ІНСЦЕНУВАННЯМ, то залишатися осторонь людина з темпераментом Йожефа Сабо і його загостренним відчуттям справедливості просто не може!!!

Ще не було жодної війни, де за версією москалів не різали самі себе поляки і грузини, сірійці і пуштуни, українці і чеченці. І кожного разу ця версія стає основним наративом російського електорату.

Але коли лідер країни ЄС (єдиний) вимагає доказів того, що наші СПЕЦСЛУЖБИ НЕ ҐВАЛТУВАЛИ ПОМЕРЛИХ І НЕ РОЗКИДУВАЛИ ТРУПИ - це вже патологія рабської натури. І цинізму…

Не треба думати, що пан Орбан - поганий прем‘єр-міністр. Якби це було так, його б не обирали раз за разом. Розчарування у угорського народу прийде лише тоді, коли відімре ресурсна цицька, до якої Віктор приклав свою країну. І став заручником цієї залежності.

А Йожеф Сабо - угорець, який є гордістю українського народу. Як і ті угорці, які зараз люто воюють у складі славної 128-ї бригади. І вони, на відміну від оточення Орбана, бачили понівечені тіла і відірвані кінцівки, божевілля зґвалтованих і застиглий жах у очах закатованих.

Тому, панове, закрийте писок від нашої ЛЕГЕНДИ!

Jóska bácsi!! isten éltessen sokáig!!!


Вони були на боці фашистів у 1939-1945-х роках. Вони на боці рашистів у 2022-му році. Чого дивуватися? Але вони не розуміють своїми курячими мізками що "можем павтаріть" може стосуватися і 1956-го року
Эти суки забыли 56 год.