9 квітня 2022 14:40

"Барса" повідомила Райоле, що не виходить із боротьби за Холанда

«Барселона» все ще сподівається організувати трансфер Ерлінга Холанда. За даними Mundo Deportivo, зараз «Барселона» поступається «Манчестер Сіті» та «Реалу» у боротьбі за 21-річного нападника, а тому президент клубу Жоан Лапорта зробив кілька заяв про неможливість трансферу.


Незважаючи на це, каталонці приватно поспілкувалися з агентом гравця Міно Райолою і повідомили йому, що «Барса», як і раніше, хоче підписати Холанда. Синьо-гранатові попросили Райолу розраховувати на «Барсу» як на зацікавлений бік у цьому питанні.

Основна проблема – розмір комісії, яку вимагають Райола та Альф-Інге Холанд, батько форварда.


Хороші відносини агента з президентом «Барси» можуть допомогти в організації угоди. Райола знає, що Лапорт завжди виконує обіцянки, якщо дає їх. Тому агент упевнений, що «Барса» зробить пропозицію про трансфер. Очікується, що остаточне рішення Ерлінг ухвалить у квітні.


Як зазначається, каталонський клуб з перших рук знає про велике враження, зроблене на форварда «Борусії» перемогою над «Реалом» з рахунком 4:0, і усвідомлює, що гравець ще має сумніви щодо можливого трансферу в «Ман Сіті» або « Мадрид».