9 квітня 2022 10:51

Роберто МОРАЛЕС: "Багато українських ресурсів хвалитимуть "Динамо" за те, що вони боролися і намагалися. Але в "Спортінгу" не було нічого екстраординарного, і ми йому програли"

Коментатор Роберто Моралес висловився про поразку "Динамо" від "Спортінга" в Юнацькій лізі УЄФА.


- Скажу чесно – все добре для мене закінчилося ще до стартового свистка. Українські прапори, фотографування. А далі були приблизно такі емоції, як у капітана Смолета у відомому мультфільмі. Мені не подобається цей результат, мені не подобається ця гра, мені все не подобається. Ми можемо сто разів виправдати форму юнацької команди "Динамо" активною фазою війни та іншим. Але "Спортінг" не справив на мене жодного особливого враження.


"Динамо" нагадало мені себе самого у матчі групового етапу проти "Баварії". Кияни вдома виграли удома, але пропустили м'яч. То був перший гол мюнхенців у груповому турнірі. "Баварія" була аутсайдером. Вони виставляли гравців, які були молодші на рік чи півтора решти опонентів. Але навіть із тією "Баварією" "Динамо" мучилося. У нас вся атака залежить від індивідуальних дій Волошина та Діалло. Правий та лівий фланг. Діалло дуже крито грав, коли його підтримував Вівчаренко. Цього разу його не було і Самба вже грав не так ефективно.

Розумію, що багато українських ресурсів хвалитимуть "Динамо" за те, що вони боролися та намагалися. Але боротися та намагатися – це вічна пісня українського футболу. Але це не чемпіонат світу з боротьби. Нічого екстраординарного у "Спортінгу" не було, і ми йому програли.