5 квітня 2022 10:59

Хавбек "Шахтаря" може стати одноклубником Миколенка в "Евертоні" - трансфер має одну проблему

Евертон хоче отримати бразильського вінгера Тете.

«Іриски» виявляють предметний інтерес до гравця Шахтаря, який нещодавно перейшов до Ліону на правах оренди до кінця сезону. Про це повідомляє Liverpoolecho з посиланням на слова головного тренера "ткачів" Петера Боса.

Але тепер здійснити угоду буде набагато складніше, пише видання, адже Тете вже встиг забити та принести перемогу Ліону у дебютному матчі за французьку команду.

Евертон був серед низки команд, включаючи інших представників АПЛ в особі Саутгемптона та Вест Хема, які хотіли отримати 22-річного хавбека. Але він вибрав Ліон.

Повідомляється, що головний тренер «ірисок» Френк Лемпард може повернутися до варіанта з Тете влітку, щойно закінчиться термін його поточного короткострокового контракту з «ткачами».

Раніше президент Ліона Жан-Мішель Ола та сам гравець виявили бажання пов'язати свою співпрацю контрактом на повноцінній основі.

Зазначимо, що угода Тете з Шахтарем дійсна до 31 грудня 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює вартість футболіста у 20 мільйонів євро.

Нагадаємо, що у складі Евертона виступає український захисник Віталій Міколенко, який неодноразово перетинався з Тете, захищаючи кольори Динамо.


Фото: ФК "Лiон"