3 квітня 2022 17:05

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Треба вважати чемпіонат України незавершеним"

Президент Інгульця Олександро Поворознюк поділився своєю думкою про майбутнє цьогорічного розіграшу чемпіонату України.


- Як, на вашу думку, треба завершити чемпіонат?


- Я думаю, що час ще є, може й дограємо, дивлячись, коли закінчиться війна. Якщо вона затягнеться, то як все закінчилося, так і треба визначити місця.


Різні чутки ходять, що визначать результати за підсумками першого кола. Я не знаю, чому після першого кола . Ми грали до кінця, ось там і треба ставити крапку і визначати чемпіона, хто буде грати в Лізі чемпіонів.


А взагалі треба вважати чемпіонат незавершеним, однозначно.


- Для вас це щось конкретно змінює?


- Абсолютно нічого, я за справедливість.


Я просто не розумію, чому після першого кола. Я вважаю і говорю, що повинно бути ось так. Це моя думка, я її говорю вголос. А хто іншої думки – нехай пояснить.


- У такій ситуації треба робити якісь рухи, щоб дограти чемпіонат? Чи зараз цим займатись неправильно?


- Однозначно, зараз займатись цим неправильно. Але ще рано про це говорити. Якщо в кінці квітня закінчиться війна – можна подумати про догравання. А якщо затягнеться далі, то треба все одно, щоб в єврокубках Україну представляли наші команди.


Тому треба вчиняти по-чесному. Як на останній день закінчилося, так і визначати місця.


- Ви підтримуєте ініціативу, щоб наші топ-клуби виїхали за кордон, зібрали гроші виставковими матчами для ЗСУ? Чи всі мають бути в рівних умовах, в Україні?


- А чого ні? Якщо в них є можливість, то хай їдуть, хай щось роблять, хай допомагають. Я тільки за. Я за будь-яку допомогу, яка йтиме армії.


- Як ваші футболісти? Спілкуєтеся, хто чим займається чи часу немає на це?


- Звичайно, спілкуємося. Деякі працюють волонтерами. А так усі вдома. Ми не тренуємося.


Зрозуміло, що від цього ніхто не застрахований, але якщо буде питання догравання чемпіонату – будемо збиратися і догравати. А там буде, як буде.