3 квітня 2022 09:52

Борислав БЕРЕЗА: "Нам не давали розвідінформацію, щоб ми підготувалися до війни? Подоляку треба тримати свого язика за зубами, бо це і його вина у всьому, що відбувається"

Фото - ua.depositphotos.com


Народний депутат України Борислав Береза у своєму Телеграм-каналі висловився про радника ВП Михайла Подоляка.


”Ми у війні з РФ віч-на-віч. Наші надії, що хтось стоятиме поруч, виявилися ілюзіями.' – заявив радник Єрмака, Михайло Подоляк.

Ясно. Зрозуміло. То це наші союзники погані. Зрозуміло. Це вони будували дороги за подвійною ціною, а не купували ППО та ПРО для Харкова та Маріуполя? Це наші партнери згорнули ракетні програми України фінансово не забезпечивши замовлення, а натомість витративши гроші на створення внутрішнього авіаперевізника та інші подібні проекти? То це не наші партнери передали нам Джавеліни, Стінгери, NLAW та все інше? А може, не нам не давали розвідінформацію, щоб ми підготувалися? А бронежилети теж вони мали закуповувати чи ми? І зрештою, це ж, мабуть, наші партнери три роки ігнорували всі попередження, що Путін нападе? Так?

Подоляку треба тримати свого языка за зубами. Тому що це та його вина у всьому, що відбувається. Але він зараз зайнятий пошуком виправдань собі та Єрмака. Не треба. Були б ми віч-на-віч - нас би вже Путін здолав. А нам помагають. Не треба брехати, Подоляк!".