31 березня 2022 09:04

"Подвійні стандарти": Леоненко засудив АПЛ, Серію А та Бундеслігу за заборону реєструвати українських гравців

Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Віктор Леоненко у програмі Денисов TIME. Війна прокоментував рішення Футбольної асоціації Англії, яка не дозволила реєструвати нових гравців поза трансферними вікнами. Зазначимо, що таку рекомендацію надала ФІФА, щоб футболісти з України отримали ігрову практику.


– Мене це не дивує. Подвійні стандарти все красиво. Говорити можна все, що завгодно, але краще робити справи. Найголовніше для президентів, особливо Шахтаря чи Динамо, футболісти яких поїхали до Бразилії, щоб їх можна було повернути. Я думаю, УЄФА мають їх дискваліфікувати, якщо вони не повертатимуться.


- Найголовніше – не відпустити за нуль. Ми ж розуміємо, що війна в будь-якому контракті позначена як форс-мажор, який розривається без запитань. Важливо, щоб УЄФА підтримала українські клуби, щоби вони не залишилися з діркою від бублика.


- Я ж про це й говорю. Щодо збірної теж. Андрюха Анненков не знає, що робити. Я думаю, так само й Петраков. Бо тут половина (гравців) закордоном. Вони вже можуть зіграти, але що це за гра, якщо половина взагалі не зрозуміла – тренується чи ні. І де, за який клуб, чи окремо, – підсумував Леоненко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"