28 березня 2022 11:55

"Металіст" зіграв спаринг із "Істанбулом". У складі був Ракицький

"Металіст" – єдина українська команда, яка продовжує збір у Туреччині. Так, 27 березня, харків'яни провели черговий спаринг проти турецького "Істанбул Башакшехіра".

Перші 15 хвилин пройшли під диктовку турецької команди, але "Металісту" вдалося вирівняти гру у другій половині тайму. Проте першим у цій грі вдалося відзначитись голом "Істанбулу" - м'яч забив португальський футболіст Піцці.

Втім, "Металіст" вже через п'ять хвилин зрівняв рахунок зусиллями зв'язки Картушов-Фомін. За рівної та обопільної гри суперник отримав відмінний шанс вийти вперед, але гравець "Істанбула" не зумів переграти голкіпера Владислава Рибака з 11-метрової позначки.

Жовто-сині своїм шансом скористалися. На 77-й хвилині той самий Картушов повторив результативну передачу на Фоміна, який вивів харківську команду вперед.

Зазначимо, що у протоколі матчу у складі харківського клубу значиться прізвище "Ракицький" (до того ж на позиції центрального захисника). Щоправда, у тексті новини немає прямої згадки, що це всіма відомий екс-гравець збірної України Ярослав Ракицький, який нещодавно залишив російський "Зеніт".

Однак ми точно знаємо, що Ярослав перебуває в Туреччині, і раніше була інформація про інтерес до нього з боку турків.

"Металіст" - "Істанбул Башакшехір" - 2:1 (0:0)

Голи:
Фомін (54, 77) — Піцці (49)

"Металіст" (1-й тайм): Рибак — Танчик, Мізюк, Порох, Горбунов — Сарапій, Танковський - Підлепенець, Демченко (к), Картушов — Фомін

"Металіст" (2-й тайм): Рибак — Мізюк, Порох, Ракицький — Танчик, Підлепенець(Синчук), Сарапій, Банада, Картушов — Демченко (к) (Чідомері), Фомін (Ралюченко)