17 березня 2022 21:23

Джерело: Міністерство спорту працює над тим, щоб надати футболістам збірної України спеціальний статус для виїзду за кордон і підготовки до матчу з Шотландією

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Сергій Болотніков розповів про те, що потрібно зробити для збірної України, щоб зіграти з Шотландією в стиковому матчі плей-офф за вихід на ЧС-2022.


"Матч збірної України з Шотландією перенесли на червень, але питання про те, як його проводити, залишається відкритим. Якихось поєдинків не планується, і наші збірники сидять без ігрової практики. У мене є цікава інформація. Зараз Міністерство спорту працює над тим, щоб дати спеціальний статус тим спортсменам, яким необхідно їхати за кордон. Адже всі чоловіки призовного віку зараз не можуть переходити кордон. Начебто вже є таке рішення щодо плавців і борців. Відповідно те ж саме хочуть зробити з футболістами, щоб вони виїхали за місяць або два за кордон. Щоб вони там тренувалися і проводили якомога більше товариських матчів. Таким чином вони б підготувалися до Шотландії. Але як це може бути з боку моралі? Ситуація неоднозначна. Незрозуміло, чому футболісти можуть мати такі привілеї. Але багато хто погодиться зі мною - хочеться, щоб такий матч відбувся. Це символічна подія і доказ, що ми живі і нас не зламати.