15 березня 2022 23:25

"Мессі розгубив всю магію після відходу з "Барси", а Роналду робить нереальні хет-трики в 37. Питання про найбільше закрите". Морган про форвардів

Пірс Морган в черговий раз вступив у суперечку з приводу порівнянь Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду.

Екс-форвард збірної Англії Гарі Лінекер у своєму Твіттері не погодився з висловлюванням Алекса Фергюсона про те, що Мессі на відміну від Роналду не здатний заграти в будь-якій команді.

Морган, у свою чергу, підтримав думку колишнього тренера "Манчестер Юнайтед".

"Очевидно, що Мессі розгубив всю свою магію після відходу з "Барселони". Роналду володіє нею у всіх своїх командах, в тому числі зараз в МЮ. Ось чому він GOAT (найбільший в історії - Прим. Sports.ru).

У словах Фергюсона не було нічого неповажного, він лише сказав, що Мессі не може грати без тієї комфортної зони, що була у нього в "Барсі", що ми і бачимо зараз.

Роналду 37 років, а він робить нереальні хет-трики. Мессі на три роки молодший, і зів'яв він зараз швидше, ніж мої смакові рецептори після коронавірусу, тому що немає більше тієї підтримки, що була в "Барселоні". Так що питання про найбільше закрите - це Кріштіану", - написав англійський журналіст у Твіттері.