14 березня 2022 10:49

"Я був у піжамі і зовсім не готовий до зустрічі з Моурінью". Фабінью - про перехід з "Ріу Аве" в "Реал"

Півзахисник "Ліверпуля" Фабіньо розповів про свій перехід з "Ріу Аве" в мадридський "Реал", яким тоді керував Жозе Моурінью.


"Мене запросив своїх друзів на барбекю, цим же ввечері мені подзвонив мій агент і повідомив, що друга команда "Реала" потребує правого захисника, і запитав мене, чи зацікавлений я в цьому.


Потім одного разу вночі Лусіо (брат екс-гравця збірної Португалії Деку — Прим. Sport24) прийшов до мене і сказав збирати речі, тому що [агент Моурінью] Жорже Мендеш вже їде сюди.


Я подумав: "Щось не так?" Ніхто не сказав мені ні слова, але потім в якийсь момент вже в машині Мендеш сказав, що ми їдемо в Мадрид підписувати контракт. Я подзвонив мамі до Бразилії, щоб розповісти про все, і вона почала плакати. Ніхто не очікував, що щось грандіозне відбудеться за такий короткий час. Це був особливий момент для мене.


Мене заселили в мадридський готель, але мене розбудив стукіт у двері. Я подивився в око і не міг повірити в те, що бачу. Це були Мендеш і Моурінью! Я все ще був у піжамі, зовсім не готовий до зустрічі з ним. Я навіть не знав, що сказати. Але йому хотілося привітати мене. Я трохи соромився, ніколи б не подумав, що зустріну його ось так!" - розповів Фабіньо Four Four Two.