12 березня 2022 19:15

"Ніхто не очікував, що таке станеться". Екс-воротар "Карпат" висловив підтримку Україні

Легіонери із різних країн світу, яким доводилося захищати кольори українських клубів, із біллю в серці стежать за війною, розв’язаною росією проти України. Відомий за виступами у "Карпатах" північномакедонський голкіпер Мартін Богатінов був шокований, коли дізнався про жахливу новину. Про це він розповів кореспонденту UA-Футбол.


- Ніхто не очікував, що таке станеться, - сказав Богатінов, який нині виступає в кіпрському «Етнікосі». – Ми не вірили, що росія буде йти війною проти України. Це був шок. У перший день я сам не повірив в те, що почув в новинах. Відразу ж написав одному своєму другові, який знаходився на роботі у Києві: чи це дійсно так? Він у цей момент вже їхав автомобілем до Львова, розповівши, що на автошляху спостерігається справжній хаос.


Зателефонував ще кільком друзям та знайомим, які знаходяться в Україні, і сказав: якщо їм потрібна моя допомога, то з метою безпеки запропонував відразу ж поїхати до Македонії. Хочу побажати, щоб весь український народ гідно тримався у цей важкий час. Я буду молитися, щоб весь цей жах якнайшвидше закінчився і країна повернулася до нормального життя. Слава Україні!


Фото - ФК "Карпати"