9 березня 2022 08:39
4

Олександр АЛІЄВ: "Широков - ішак. Я цю падлу десь побачу і сам з ним розберуся"

Ексгравець Динамо Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю Денисов Time прокоментував висловлювання російського ексфутболіста Романа Широкова, який публічно схвалив війну Росії проти України.


«Я скажу цьому ішаку, і він є насправді ішак, цей Роман Широков, який підтримує та згоден зі своїм президентом, що він робить спецоперацію. Якби ця падла знаходилася тут, а не сиділа там... Ходить ресторанами, їздить спокійно машиною, ходить, де люди посміхаються.


Побачив би, що тут діється, що діється з нашими дітьми, з нашими дівчатами, дружинами, матерями. Як звичайних простих людей вбивають - я думаю у цієї падли б, бл**ь, схопилося б щось у душі - і його серце вилетіло б.


Ну нічого, життя - воно таке, воно кругле, я думаю, що незабаром я цю падлу десь побачу - я з ним сам розберуся, бо я ненавиджу таких людей, які сидять і говорять. Я розумію, що по телевізору в Росії вони бачать зовсім інше, а у нас тут відбувається просто повне пекло», - сказав Алієв.


Нагадаємо, що кілька днів тому Роман Широков в інтерв'ю підтримав дії Путіна та армію Росії, а всім кому соромно бути російським, запропонував «звалити на Захід».

Ваши минусы говорят о том, что я прав!!!
Какие все смелые
Сховати
нахуй пошол кацап ебаный
Сховати
Шел бы я, да очередь твоя, гнида