25 лютого 2022 18:39

Легіонер "Руху" Діав - про втечу від війни в Україні: "Всі хотіли врятувати свою шкуру"

Сенегальський захисник "Руху" Ель-Хаджі Диав розповів про свої останні 24 години. Рятуючись від війни в Україні він взяв свою машину і перетнув польський кордон. Після декількох годин шляху і проїхавши всю ніч, він, нарешті, прибув в цілості й схоронності в готель у Кракові близько 3 години ночі.


"Мене розбудила сирена. Ми пішли в клуб, щоб дізнатися, і нам сказали, що росіяни атакують. Бувши паніка. У команді дізналися, що чемпіонат України призупинено. Навіть якщо б у нашій області не було вибухів, ми не повинні були там затримуватися надовго.


Складність полягала в тому, щоб заправитися бензином. Було багато черг, всі хотіли запастися їм. Але, на щастя, у мене залишалося трохи бензину і це було...


Близько 14:00 ми пішли за паспортами в клуб і поїхали. На кордон приїхали близько 16:45. Проте народу було дуже багато, всі хотіли врятувати свою шкуру, це було непросто.


Кордон ми перетнули близько півночі. Нам довелося терпляче справлятися зі своїми проблемами, але головне було виїхати з країни. Було багато перевірок, я дуже боявся, що нас не пропустять", - цитує Діава RMC Sport.


Фото - ФК "Рух"