23 лютого 2022 19:54

Володимир БРАЖКО: "Отримав великий досвід, працюючи з першою командою"

Півзахисник київського «Динамо» U19 Володимир Бражко прокоментував поновлення сезону юнацької першості та перемогу над «Інгульцем» з рахунком 3:0.


– Ми домінували на полі, і це було помітно. Провели дуже хорошу роботу на зборах, готуючись до другої частини сезону. До того ж, я проходив збір із першою командою, тому маю бути лідером і допомагати хлопцям, щоб ми всі разом зростали та підвищували свій рівень.


- Що ти виніс для себе після проходження зборів із першою командою?

- Почерпнув для себе багато нового та здобув великий досвід. Зокрема, намагаюся швидше приймати рішення та підказувати хлопцям на футбольному полі.


- Чи складно після ігор на дорослому рівні повертатись назад, на юнацький рівень?

- Різниця є, але не можу сказати, що вона є суттєвою. Хочеться в майбутньому грати за першу команду та допомагати команді U19.


– Сьогодні ти ще раз підтвердив статус штатного пенальтиста команди. Чи може хтось із партнерів скласти тобі конкуренцію у цьому компоненті?

- Навіть не знаю. Думаю, поки що ніхто (сміється). Усі воротарі у нас також добре стоять на пенальті – і Нещерет, і Тугай, і Ігнатенко. Усі молодці.


- Чи чинить на команду додатковий тиск невизначеність щодо матчу Юнацької ліги УЄФА зі «Спортингом», який уже перенесли з 2-го на 9 березня?

- Ні, не відчуваємо жодного тиску. Готуємось у своєму графіку та з нетерпінням очікуємо на матч. Дай Бог, щоб він відбувся та пройшов у Києві. Хочеться запросити всіх уболівальників прийти на матч зі «Спортингом». Нам потрібна ваша підтримка!