21 лютого 2022 16:52
3

"Коли я побачив, як Супряга біжить, я сказав, що у нас такого форварда не було з часів Бєланова". Коментатор Босянок про потенціал Владислава

Денис Босянок поділився думкою про форварда Сампдорії Владислава Супрягу і його перспективи в Італії.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net відомий телекоментатор Босянок зізнався, що є шанувальником Супряги і вірить в його успіх у новому чемпіонаті.


"Люблю цього форварда. Починаючи з молодіжних чемпіонатів Європи та світу і досі. Наскільки він мене тоді вразив! Я коментував обидва ці турніри. Коли я дізнався, що він родом з Одеської області, і побачив, як він біжить, я сказав, що у нас такого форварда не було з часів Бєланова.


Я був у захваті, що цей пацан з півдня України, де я виріс і теж грав у футбол. Досі залишаюся під враженням, хоча минуло вже три роки, як ми виграли чемпіонат світу. Дуже переживаю за хлопців, які виграли той турнір. Вірю, що Супряга і Сікан, отримавши європейський виклик, не проваляться і загартуються в цьому вогні.


Якщо вважати Джовінко, якого я обожнюю, то Супряга в Сампдорії буде, по суті, п'ятим форвардом. Йому буде дуже складно не загубитися. Буде складно завоювати довіру Джампаоло. Особливо, після такого тихого дебюту довжиною в 25 хвилин. Але я все одно вірю в цього форварда-талановитого, розумного і з приголомшливими природними даними. Ось тільки що з головою у нього відбувається, важко сказати, тому що я далеко від нього", - заявив Босянок в інтерв'ю FanDay.net.

От би й мені побачити, як же той Супряга біжить? А то всім мариться то Обамеянг, то Беланов... А скільки не придивлявся - нічого так і не побачив.
Сховати
Козак, и ещё...Беланов ведь не только бежал, у него и дриблинг был неплохой, а "колотуха" какая! Ничего этого у "скакуна" нет.
Козак, +100, скільки розмов про швидкість Супряги, але де ж та швидкість?