19 лютого 2022 11:54

Перенесений матч "Інгулець" - "Рух": клуб з Петрового оскаржив рішення КДК і чекає на розгляд апеляції

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів Футбол 24 про розгляд справи щодо перенесеного матчу 11-го туру УПЛ Інгулець – Рух.


"Наразі справа перебуває у дисциплінарних органах Української асоціації футболу, тому ми чекаємо на остаточне рішення. Якщо для цього будуть підстави і це рішення знову не оскаржуватиметься, буде визначено дату матчу", – заявив функціонер.


За словами Дикого, КДК ухвалив рішення про те, що матч слід провести. Однак Інгулець оскаржив це рішення та подав на нього апеляцію. На даний момент справа перебуває в апеляційному комітеті УАФ.


"Якщо одна зі сторін буде мати зауваження щодо кінцевого вердикту, то вона може оскаржити його до Спортивного арбітражного суду в Лозанні", – додає виконавчий директор УПЛ.


Також Євген Дикий розповів про ймовірну дату поєдинку, якщо він таки відбудеться: "З одного боку календар змагань у березні є доволі щільним. Проте ми маємо середи, у які, на жаль, наші клуби вже не беруть участь у єврокубках. Тому вільну дату для цієї гри знайти реально".


Нагадаємо, матч 11-го туру Інгулець – Рух повинен був відбутися 17 жовтня. Однак через захворювання футболістів львівської команди на COVID-19 поєдинок було перенесено.