18 лютого 2022 21:06

Андрій Павелко оголосив, де пройдуть домашні матчі національної збірної в Лізі націй та фінал Кубка України

Сьогодні у Ковалівці на стадіоні "Колоса", на запрошення президента клубу Андрія Засухи, провели засідання Виконкому Української асоціації футболу, повідомляє Андрiй Павелко на своїй сторінці в Facebook.


"Для нас дуже важливо в цей складний для країни час зустрітися і обговорити нагальні питання розвитку українського футболу з представниками всіх регіонів. Разом ухвалили низку важливих рішень. Зокрема, це місця проведення домашніх матчів національної збірної в Лізі націй і фіналу Кубка України.


Розглянувши пропозиції тренерського штабу Олександра Петракова, Виконком визначив: матчі Ліги націй УЄФА Україна - Вірменія і Україна - Ірландія відбудуться 11 і 14 червня, відповідно, у Львові на стадіоні «Арена Львів». А вирішальний поєдинок за Кубок України відбудеться 12 травня на НСК "Олімпійський" у Києві.


Також затвердили календар змагань УАФ. А ще є гарна новина для прихильників електронного футболу! Виконком УАФ доручив Асоціації електронного футболу разом з УПЛ провести турнір Електронної Української Прем’єр-ліги, в якій візьмуть участь представники всіх клубів нашої елітної ліги", - написав Павелко.