17 лютого 2022 23:47

Григорчук – про орендованих у "Динамо" гравців: "Це майбутнє українського футболу, але їм треба багато ігрового часу на полі"

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук поділився думками про гравців «Динамо», які знаходились в оренді в одеській команді.

«Те, що було до кінця грудня минулого року, я не хочу обговорювати. Там працювали інші люди, вони приймали рішення. Ми не можемо їх обговорювати, критикувати. Для того, щоб це робити, ми повинні знати, яка ситуація, фінансові можливості.

На рахунок футболістів «Динамо». Всі гравці, з якими я працював, молоді хлопці, неймовірно талановиті. У них потенціал божевільний, величезний. Вони будуть грати у футбол 100%. Я лиш побачив та отримав для себе підтвердження, що це майбутнє українського футболу.

Але цим футболістам потрібно таке середовище, щоб вони грали. Їм треба грати, багато ігрового часу на полі. В нашій ситуації, коли ми вирішуємо такі складні завдання, потрібно покластися на більш досвідчених футболістів. Ми залишили декілька гравців, які мають більше шансів грати: Цітаішвілі, Крістіан та Коля Михайленко», – сказав Григорчук.