14 лютого 2022 19:25
2

"Бекхем - найбільш переоцінений гравець в історії. Він не потрапив би на лавку непереможного "Арсеналу". Морган відповів Лінекеру

Англійський журналіст і телеведучий Пірс Морган, уболівальник "Арсеналу", продовжив суперечку з колишнім нападником збірної Англії Гарі Лінекером.


Раніше Морган пожартував про колишнього футболіста "Манчестер Юнайтед" Девіда Бекхема. У матчі за Супербоул цієї ночі у складі "Лос-Анджелеса" зіграв Оделл Бекхем – його команда обіграла "Цинциннаті" (23:20). Морган написав: "Приємно бачити Бекхема, який дійсно може грати у футбол".


Пізніше йому відповів Гарі Лінекер: "Можна не любити Бекхема, але він був відмінним футболістом, одним з кращих у нас".


"Ви можете підлизуватися до нього з якоїсь причини, але Бекхем був найбільш переоціненим гравцем в історії. Він не потрапив би на лавку непереможного "Арсеналу", – відповів Морган Лінекеру.


Морган має на увазі досягнення "Арсеналу" в сезоні-2003/04, коли команда тренера Арсена Венгера виграла чемпіонат Англії без єдиної поразки і отримала прізвисько The Invincibles ("непереможні").

О, що Бекхем занадто переоцінений - чистісінька правда! Але! Це не відміняє того, що в певний відрізок ча у він був дуже класним гравцем.
пусть вякает...
посмотри где Бэкам а где пирс??
Собака лает а караван идёт....