14 лютого 2022 12:32

"Чорноморець" скасував два спаринги через велику кількість травм

За неповний тиждень перебуваючий на тренувальному зборі в Туреччині Одеський "Чорноморець" скасував два контрольних матчі з грузинськими командами. Обидва — з "Сабуртало" і "Ділою" (вони планувалися на 8 і 13 лютого відповідно), повинні були відбутися в проміжках між іграми "моряків" в рамках Winter Cup-2022.


Причиною скасування став недостатній кадровий потенціал команди, тренерський штаб якої мав намір використовувати в спарингах футболістів, які не брали участі в поєдинках турніру або провели на полі неповний ігровий час. Через отримані за останні три тижні пошкодження головний тренер Роман Григорчук поки не може розраховувати на цілий ряд гравців - зокрема, новачків Дугласа Бергквіста, Дмитра Юсова і Назарія Русина. Не в оптимальній формі після перенесених ще під час першого збору хвороб знаходяться Крістіан Біловар і ще двоє новобранців "Чорноморця" - Артем Сухоцький та Микола Морозюк, а Євген Мартиненко-після серйозної травми, отриманої на самому початку сезону-2021/22. Травмований в даний момент і Бека Вачіберадзе, не поїхав з командою на другий турецький збір.


Після що відбувся напередодні заключного матчу Winter Cup з "Вересом" футболісти одеської команди мають можливість відновитися і зализати рани протягом п'яти днів. Як повідомив кореспонденту Meta-Ratings.com.ua Роман Григорчук, останній на зборі спаринг відбудеться 17 лютого. Суперником "моряків" буде чемпіон Киргизії "Дордой" з Бішкека.