14 лютого 2022 11:58

"Жахливо кострубатий". Дружина Малиновського відреагувала на гол хавбека "Аталанти" у ворота "Ювентуса", згадавши його перший м'яч за "Зорю"

Дружина Руслана Малиновського Роксана прокоментувала неймовірний гол півзахисника бергамського клубу у ворота Ювентуса в матчі 25-го туру Серії А.

Українець з'явився лише в другому таймі, якраз тоді, коли потрібно було відкривати рахунок і радувати фанатів в Бергамо.

Роксана похвалила Ремо Фройлера за розіграш штрафного, коли швейцарець скинув п'ятою на Малиновського, а українець суперударом з 30 метрів вколотив м'яч у сітку воріт Войцеха Щесни.

"Ти змушуєш мене відчувати себе божевільною. Фройлер - відмінний асистент".

Також дівчина згадала дебютний м'яч Малиновського у складі Зорі, зазначивши, що тоді він її не вразив. Це було в 2014 році в поєдинку проти Іллічівця (3:0).

"Пам'ятаю перший гол Руслана за Зорю. Тоді ще подумала, що все найцікавіше попереду. Найкращий подарунок до завтрашнього свята [Дня святого Валентина]. До речi, гол був жахливо кострубатим. І з тих пір... Dін був таким першим і останній раз", - написала Роксана в сторіз Instagram.