9 лютого 2022 19:45

Глава прес-служби "Чорноморця": "Генінсон допомагає новим власникам освоїтися в клубі, а гравцям – налагодити відносини з інвесторами"

Глава прес-служби Чорноморця Денис Цикановський розповів про те, яку роль в одеському клубі грає колишній президент УПЛ Володимир Генінсон.

"Клуб змушений перебудовуватися на ходу. У "тимчасового уряду" є глава – Володимир Генінсон. Він допомагає новим власникам освоїтися в команді. Налагоджує відносини між запрошеними гравцями та інвесторами. І у нього відмінна комунікація з людьми з минулого складу клубного менеджменту. Втім, вся колишня адміністрація залишається при своїх робочих місцях.

У клубі існує, скажімо так, наглядова рада. У нього входять дві людини, по – перше, це представник минулого власника-Анатолій Місюра, він генеральний директор клубу з 2017 року. І від нового власника-Володимир Генінсон. Удвох вони зараз приймають основні рішення в Чорноморці. Думаю, роль Генінсона трохи більше, клуб все-таки йде вперед.

Його концепція "Футбол це свято", який і намагаємося створювати всією командою. Ми вже знаємо вектор розвитку клубу, маємо план літніх змін і уявлення про те, що буде в наступному сезоні.

Без Генінсона багатьох змін у Клубі просто не було б. Наприклад, перенесення гри з Маріуполем з понеділка 28 лютого на неділю 27-го – його ініціатива. Нам пішли назустріч, а на понеділок переставили матч Рух – Колос", – цитує Цикановського блог "Аналітичні записки".