8 лютого 2022 17:57
1

Генеральний директор "Динамо" відреагував на можливий інтерес до захисника "Шерифа"

Інформацію, що з'явилася днями в ЗМІ, про зацікавленість київського "Динамо" у 26-річному перуанському захиснику тираспольського "Шерифа" Густаво Дуланто в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував генеральний директор столичного клубу Реваз Чохонелідзе.


"Я про це перший раз чую, краще у Мірчі Луческу запитати. Чесно говорячи, особисто я не володію такою інформацією. У "Динамо" зараз достатньо захисників.


В даний час багато хто може писати про те, що нібито нам подобаються бразильські захисники, італійські або українські. Ми з командою зараз знаходимося в Анталії. Може бути, хтось у Києві того чи іншого гравця пропонує - не знаю. Але ще раз повторюся: я не чув про цього гравця. А що стосується "Шерифа", то до тираспольського клубу ставлюся з повагою. Минулого року він зробив сенсаційний результат".


У "Шерифі" інформацію про можливий інтерес з боку "Динамо" до 26-річного футболіста, за якого нібито пропонується 1,7 мільйона доларів, поки не прокоментували.


Додамо, що молдавський клуб на початку лютого подав офіційну заявку в УЄФА на матч плей-офф Ліги Європи з португальською "Брагою". В нею значиться і прізвище Густаво Дуланто.

карикатурный вид на пенсию дедушку