7 лютого 2022 16:12

Віктор КОВАЛЕНКО: "Я багато чого досяг у "Шахтарі", але лідером у "Спеції" себе не відчуваю"

Віктор Коваленко, контракт якому належить Аталанті, розповів про свої відчуття від перебування в Спеції, в якій він знаходиться в оренді до кінця цього сезону.


"Я відчуваю себе відмінно. Готовий грати на будь-якій позиції, де мене буде бачити тренер. Завжди намагаюся виконувати кожну установку правильно. Головне бути корисним в команді і допомогти їй зберегти прописку в Серії А.


У серії А практично завжди складно знайти час, щоб подумати і розпорядиться м'ячем так як хотілося б. Тут, на відміну від інших ліг, часто проводяться матчі з дуже агресивними суперниками, тут мало вільного простору».


"Я досяг багато чого в команді, яка увійшла в історію українського футболу, а також зуміла заявити про себе в Європі. Але я не відчуваю себе лідером у Спеції через минулі досягнення.


Лідера помітно по тому, що він робить кожен день. Я вважаю, що вся наша команда складена з лідерів своєї справи, кожен зі своїми особливостями", – завив Коваленко в інтерв'ю для Calcio Spezia.


Віктор Коваленко перейшов в Аталанту з донецького Шахтаря.


Відзначимо, що Коваленко в цьому сезоні провів за Спецію 16 матчів, забив гол і віддав три асисти. На даний момент український футболіст ділить позицію кращого асистента команди з нападником Даніеле Верде.