5 лютого 2022 13:16
5

Зарплата від обох команд, невдача "Базеля" і дзвінок Луческу. Агент розповів, як відбувся перехід Супряги в "Сампдорію"

Олександр Яковенко, агент нападника "Динамо" Владислава Супряги, який перейшов в "Сампдорію" на правах оренди, розповів в інтерв'ю YouTube- каналу "BurBuzz" про цей трансфер.


- Хто виплачуватиме зарплату Супрязі і який термін оренди?

- Півроку. І є опція викупу контракту. Зарплату за договором виплачуватиме частково одна команда, а частково – друга.


- У кого "Сампдорія" виграла конкуренцію в боротьбі за Супрягу?

- Практично місяць "Базель" вів переговори по Владу, вони зробили багато пропозицій. Але "Сампдорія", скажімо так, перебила ці пропозиції. Тому Супряга зараз гравець італійського клубу.


- Як його сприймають зараз в Італії?

- Подивимося, яка буде реакція після його перших матчів. Проте на сьогоднішній день з преси, слів італійців і моїх партнерів реакція на цей трансфер дуже позитивна. Вболівальники чекають, що у нього все вийде.


- У Супрязі був зацікавлений головний тренер "Сампдорії" або це трансфер менеджменту клубу?

- Щодо тренера "Сампдорії", наскільки мені відомо, він дзвонив і Андрію Шевченку, і Луїджі Ночентіні, який працював з Владом у "Дніпрі-1", і Мірче Луческу.


Абсолютно всі в клубі були зацікавлені в його переході. Якщо було б інакше, італійський клуб не виходив би з пропозицією. Тим більше з такими фінансами, адже це не безкоштовна оренда, а за великі гроші.


Якщо все буде добре і Влад проведе там півтора сезону, це може бути найдорожча оренда в історії українського футболу. Я не пам'ятаю, щоб когось з нашого чемпіонату орендували за 2 млн.

Иметь предложение от Базеля и выбрать Сампдорию, о глупости украинских футболистов и их агентов можно слагать легенды.
Сховати
Умник, не факт . Слабый клуб в сильном чемпе или клуб посильнее , но в слабом чемпе. Вопрос....Посмотрим ,как будет против грандов
Умник,
Согласен. Но не всё так однозначно. Сампдория играет в более сильном чемпионате против более сильных команд и играет на контратаках. Это больше подходит Супряге. Правда, и уровень защитников соперников выше. Посмотрим как у него получится.
Базель же в своём чемпионате будет больше играть первым номером в позиционный футбол против насыщенной защиты. В Динамо с таким футболом Супряга провалился даже в УПЛ.
Ну и уровень конкуренции в Базеле выше. Возможно, заиграть в Сампдории (более слабой команде) шансы выше.
Не будем забывать , Супряга переходит в момент не в лучшей своей игровой и психологической формы.
Как-то странно!Сначала он говорит,что вредна на полгода,потом на полтора.
Сховати
Да, странно. Если полгода - то вообще не понимаю зачем эта аренда. Он не адаптируется за это время. Язык не выучит. А 1,5 - норм.