2 лютого 2022 09:43

"Дилетантам у футболі робити нічого". Екс-тренер "Динамо" Павлов пояснив причини провалу Шевченка в "Дженоа"

Відомий український тренер Микола Павлов висловився про роботу Андрія Шевченка на посаді головного тренера Дженоа.


Екс-тренер Динамо, ФК Маріуполь і Ворскли зазначив, що керівники клубу з Генуї нічого не розуміють у футболі.


"Нормально, він не побоявся, зробив такий вибір. Йому просто не вистачило часу, про це всі говорять. Він не дочекався тих трансферів, які йому обіцяли. Те, що вони на такому місці — значить такі керівники.


Нові американські керівники, на жаль, підтверджують, що може вони розуміють в бізнесі, але вони взагалі нічого не розуміють у футболі. Зайве підтвердження - дилетантам у футболі робити нічого. Якщо у них так багато грошей і вони хочуть їх витратити — вони витратили і будуть продовжувати витрачати на тренерський штаб".


Павлов також додав, що Шевченко очікував отримати посилення Дженоа в зимове трансферне вікно, але керівництво клубу не дали такої можливості.


"Людина працює, а потім втрачає роботу в тому віці, коли у нього багато сил і енергії, бажання. Отримавши таку пропозицію в Італії, в тому чемпіонаті, в якому його обожнювали і продовжують обожнювати як футболіста — він прийняв таку пропозицію. Я не впевнений, що він на 100% думав, що вийде. Тренер завжди повинен сумніватися і він - не виняток. Але він чекав періоду, коли будуть трансфери.


Він прийшов в команду, яка є і в якій він нічого не може змінити. За рахунок тренувального процесу, взаємин в колективі ти можеш обстановку налагодити, але результат ти не даси. Так швидко не робиться, а керівники не дали йому такої можливості.


Вони показали себе дилетантами у футболі і підтвердження - наступна гра після Шевченка - 0:6 (від Фіорентини, — прим. FanDay.net). При Шевченку вони стільки не пропускали", - сказав Павлов у програмі "Футбольний формат".


Нагадаємо, Шевченко потренував Дженоа два місяці, за які провів біля керма "грифонів" 11 ігор. Виграв лише одну в Кубку Італії. Тренера звільнили після матчу кубка з Міланом на "Сан-Сіро" (1:3) 15 січня.