31 січня 2022 11:42

Фанати "Райо" вимагають звільнити тренера жіночої команди. Він пропонував помічникам разом "підчепити і т******и" дівчину

Фанати "Райо Вальєкано" виступили з протестом проти недавнього призначення Карлоса Сантісо головним тренером жіночої команди і зажадали його негайного звільнення.

Причина - в аудіозапису, про яку стало відомо в листопаді 2021 року, через яку йому довелося піти у відставку з поста тренера команди для дітей до 12 років.

На аудіо, яке Сантісо записав у WhatsApp для свого тренерського штабу, Карлос каже: "Наш штаб шикарний, але дечого нам все ще не вистачає. Хлопці, нам все ще потрібно зробити щось на зразок того, що зробили ті, з "Арандіни" (три футболісти іспанського клубу "Арандіна"в 2017 році були засуджені до 38 років в'язниці кожен за групове згвалтування 15-річної дівчини. Пізніше один з них був виправданий – прим.).

Нам треба підчепити дівчину, але повнолітню, щоб не було проблем, і всім разом трахнути її. Це те, що дійсно об'єднує штаб, команду. Погляньте на "Арандіну": справи у них пішли краще".

Сантісо визнав, що він говорив подібне, і заявив, що був неправий, але зазначив, що це була звичайна дружня бесіда.

Президент "Райо Вальєкано" Рауль Мартін Преса заявив, що не звільнить тренера і не звертатиме уваги на такі заклики: "Ми підписуємо професіоналів, а не особистості".