30 січня 2022 14:29

Юрген Клопп: "Діас видатний гравець, за яким "Ліверпуль" довго стежив"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував перехід Луїса Діаса з "Порту".


"Я дуже радий, що ми змогли укласти цю угоду і привести Луїса в "Ліверпуль". Він видатний гравець, за яким ми дуже довго стежили. Ми вважаємо, що у нього є все необхідне, щоб відповідати нашому шляху і адаптуватися до Прем'єр-Ліги, як фізично, так і морально. Він гравець, який жадає успіху і знає, що потрібно боротися, щоб отримати те, що хоче. Він боєць, без сумніву. Він умілий командний гравець.


Ми знаємо, що "Порту" - видатний клуб, який найкращим чином виховує гравців і забезпечує блискучу футбольну освіту. Це класний клуб, і я повинен сказати, що вони були жорсткими в переговорах.


Ми також повинні подякувати ФА Колумбії за те, що вони надали нам таку допомогу, давши час для завершення цієї угоди. У них важлива гра у вівторок, і я не гірше за інших знаю, наскільки важлива підготовка до матчів, тому ми дуже вдячні їм за те, що дали нам кілька годин на завершення трансферу, не впливаючи на їх підготовку.


Я також повинен висловити свою вдячність керівництву за те, як їм вдалося діяти рішуче і завершити трансфер. Луїс - гравець, який, як ми віримо, зробить нас краще зараз і в майбутньому. Він той гравець, якого ми дійсно хотіли, і вони зробили це можливим, тому я дуже щасливий", — цитує Клоппа прес-служба клубу.