28 січня 2022 23:15

Євген ПАСТ: "Більше семи років не бачилися з Григорчуком, хочеться, щоб він підняв "Чорноморець"

Футболісти "Чорноморця" повернулися до Одеси з Туреччини, де проводили перший етап підготовки до весняної частини сезону.


Воротар "моряків" Євген Паст в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями від закордонного збору.


"Трохи не пощастило з погодою. Було холодно, я навіть застудився і тому не зміг брати участь у першому спарингу. Втім, поступово вдалося адаптуватися і все увійшло в звичне русло. Зіграв у двох контрольних поєдинках.


Запам'яталося протистояння з косовською "Приштиною". І не тільки тому, що крупно перемогли, у нас вже багато виходило. Хоча ще є над чим працювати, а оскільки в команді ціла група новачків, то ще потрібен час для притирання.


Що стосується позиції воротаря, то у нас досить гостра конкуренція за місце в основі, але часу до початку весняної частини чемпіонату УПЛ ще предостатньо і у тренерського штабу буде можливість визначитися з найдостойнішими.


Звичайно, приємно знову тренуватися у Романа Григорчука. Ми не бачилися більше семи років і дуже хочеться, щоб "Чорноморець" під його керівництвом швидше покинув зону вильоту і був на виду".