28 січня 2022 22:55

"Динамо" U-19 в Туреччині: робота над завершенням і новини з лазарету

У п'ятницю, після проведеного напередодні вечірнього відновлення, юнацька команда «Динамо» повернулася до звичного графіку навчально-тренувального збору – два тренування на день.


Розпочалося ранкове заняття з інтенсивної розминки, після чого гравці відпрацьовували виходи три в два, а потім два в один, вдосконалюючи таким чином індивідуальну майстерність. Продовжилася робота над завершенням атак і в наступній ігровій серії. Важливим елементом було для атакуючих гравців реалізувати свої нагоди, у свою чергу захисникам – ефективно ліквідувати небезпеку і відібрати м'яч.


Наприкінці ранкового тренування гравці провели аеробну роботу.


Після обіду динамівці повернулися до футбольного центру, аби продовжити свою підготовку. Вперше після прохолодних, місцями вітряних, і навіть сніжних днів, на полі панувала тепла і сонячна погода.


Тренувальний процес під час вечірньої сесії, як і раніше, побудований через роботу з м'ячем. Ігрові серії були направлені на флангові атаки, а закріпили свої навики гравці двосторонкою, де необхідно було розвивати свої атаки через спеціальний квадрат, позначений фішками.


Наприкінці вечірнього тренування у ігровому моменті травми зазнав Артем Слесарь. За попередньою інформацією гравець пошкодив таранно-малоберцеву зв'язку. Термін відновлення складатиме щонайменше 2 тижні.


Також, через пошкодження, участь у сьогоднішніх тренуваннях не взяли Ігор Горбач та Мегді. Проте якщо нападник «біло-синіх» сьогодні займався за індивідуальною програмою і вже завтра повинен приступити до роботи у загальній групі, то мароканець отримав пошкодження на розминці перед грою з «Антальяспор», і буде поза тренувальним процесом близько тижня.


Фото - ФК «Динамо»