28 січня 2022 09:15
1

Брат Василя не підійшов "Чорноморцю", тренерський штаб може відсіяти ще 4-5 футболістів

На черговому етапі підготовки до весняної частини сезону в одеському "Чорноморці" не буде боснійського голкіпера Філіпа Василя, який перебував на перегляді.


За інформацією Meta-ratings.com.ua, 22-річний страж воріт, що виступав на батьківщині за ФК "Травник", кілька днів тому, покинув розташування української команди. Не виключено, що після першого турецького збору відсіються ще 4-5 футболістів.


Одеський "Чорноморець", який завершив напередодні перший турецький збір сьогодні в першій половині дня, мав вилетіти в Україну, однак ранковий рейс через рясні снігопади, що викликали колапс в діяльності різних авіаслужб і самих повітряних лайнерів, був скасований.


На щастя, в оперативному порядку була досягнута домовленість про організацію чартеру, який зміг би прилетіти з України на турецьку землю і пізно ввечері доставити "Чорноморець" в Одесу.


Відомо також, що частина "моряків" залишилася в Белеку, де команді Романа Григорчука через чотири дні належить почати другий за тренувальний збір. Він триватиме до 17 лютого.

Маючи Паста, Кучерука і свого вихованця Варакуту, шукати якихось "Василів" це жесть))