27 січня 2022 17:49

Агент Шкуріна прокоментував інформацію про можливий перехід футболіста в "Ракув"

Агент Валерій Ісаєв, який представляє інтереси нападника ЦСКА Іллі Шкуріна, який зараз виступає на правах оренди за київське "Динамо", в розмові з Metaratings.ru відреагував на інформацію про те, що його клієнт може перейти в польський "Ракув".


"Я вперше від вас чую цю інформацію. На нас ніхто не виходив, але якщо надійдуть пропозиції, то ми їх розглянемо і приймемо рішення. Ілля задоволений всім в "Динамо", крім кількості ігрового час. Ми прекрасно розуміємо, що для цього не вистачає кількості забитих м'ячів і все залежить тільки від гравця. У "Динамо" ніяких питань до Іллі немає.


Зараз він не поїхав на перший збір через те, що захворів коронавірусом, але він чекає команду і буде разом з нею готуватися до другому колу чемпіонату на наступному зборі. У київського "Динамо" прописана опція викупу і якщо у них виникне бажання, то вони можуть Іллю викупити", - сказав Ісаєв.


У нинішньому сезоні Шкурін зіграв за "Динамо" 11 матчів, провівши на поле в цілому 471 хвилину (в середньому – менше тайму за матч). За цей час він не відзначився забитими м'ячами, але зробив п'ять результативних передач.