26 січня 2022 10:41
1

Євген ДИКИЙ: "Setanta Sports зацікавлена в показі матчі Прем'єр-ліги і братиме участь у загальному тендері"

Як стало відомо з мережі, канал Setanta Sports зацікавлений у показі матчів української Прем'єр-ліги і вже веде переговори з керівництвом УПЛ про стратегічне партнерство.


Для з'ясування подробиць даної ситуації кореспондент Footboom зв'язався з виконавчим директором УПЛ Євгеном Диким.


"На даний момент ми ведемо підготовку до проведення процедури тендеру по телевізійному пулу. Зараз же триває робота, переговори, компанії вивчають продукт, вивчають пропозиції. Серед них є і Setanta Sports, яка виявила певний інтерес до матчів УПЛ, як до міжнародних прав, так і до домашніх. Сам тендер же почнеться тільки в лютому.


У будь-якому випадку, для всіх учасником тендеру, включаючи Setanta Sports, будуть однакові умови, все буде відкрито і прозоро, громадськість буде поінформована про те, хто, що, як і чому. Наступного тижня планується проведення чергового засідання робочої групи з представників клубів, УАФ, УПЛ, на якому планується фіналізувати проект тендерної документації, після чого вже зможемо його офіційно оголошувати", - сказав функціонер.


Раніше компанія Adjara Group, що володіє Setanta Sports, купила Setanta Ukraine. З весни 2022 року в Україні працюватиме їхня ОТТ-платформа. Setanta транслює в Україні футбольні чемпіонати Англії, Німеччини, Шотландії, Бельгії та інші.


Нагадаємо, що наприкінці минулого року президент УАФ Андрій Павелко повідомив про згоду УЄФА надати Україні власну платформу для формування єдиного телевізійного пулу УПЛ.

Футболи 123 уже готують показ чемпіонату Хорватії)) а також Summer cup 2022