25 січня 2022 22:06
1

"Раніше він працював з юнаками, які не могли йому відповісти". Кривцов згадав конфлікт Петракова з Малиновським у збірній України

Сергій Кривцов прокоментував сварку між Русланом Малиновським і Олександром Петраковим.

Захисник збірної України і Шахтаря Кривцов сказав, що на його думку в майбутньому подібних конфліктів у національній команді не буде.

"Раніше він працював з юнаками, які не могли йому відповісти. Тут він потрапив відразу в національну збірну, перескочивши U-19 і молодіжку, на людей, у яких вже є ім'я і авторитет у футболі. Він просто був не готовий до такого. Думаю, надалі таких ситуацій не буде".

Також Кривцов розповів, що ветерани збірної підтримували Петракова після його призначення.

"Від кого Петраков отримав підтримку в збірній? Більше від Ярмоли і Зіни. Ніхто не перешкоджав і не говорив: "Ой, хто це прийшов?". Всі його слухали і виконували, що він від нас вимагав", — сказав Кривцов в ефірі YouTube-каналу "Пряма Червона".

"Раніше він працював з юнаками, які не могли йому відповісти. Тут він потрапив відразу в національну збірну, перескочивши U-19 і молодіжку, на людей, у яких вже є ім'я і авторитет у футболі. Він просто був не готовий до такого. Думаю, надалі таких ситуацій не буде". -----Ну почнем з того, що Петраков з 2011 року тренував U-17;U-18;U-19;U-20, та більшості з Вас там ще соплі підтирав. Крім того зробив деяких в U-20 чемпіонами Світу в 2019 році. А про свій авторитет та відповіді з кониками ти краще Де Дзербі розповідай.
В збірній Україні кого викликати, та кому і коли грати вирішує головний тренер, який несе відповідальність за результат. А Малиновський хотів грати в основі, бо він тільки Малиновський з Аталанти, а те що користі від нього не було, та під схему не зовсім вписувався, то все побоку для нього. Та ще як хлопчисько образилось, і не захотіло доводити тренеру свою необхідність в товариському матчі. Такі гравці потрібні збірній?