25 січня 2022 20:20

Ігор СУРКIС: "Жерсон Родрігес такий хлопець, який каже: "Я повинен грати весь час"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про роботу в команді Олександра Хацкевича і легіонерів "біло-синіх".


- Шапаренко перший час у Хацкевича виблискував. Потім він потрапив у дубль. І ми ж говоримо не про конкретних футболістів, а про концепцію гри команди в цілому. Ми не можемо порівнювати по результати, що були при Хацкевичі і що є у Луческу. Але я до Хацкевича не маю жодних питань. Він робив свою роботу. Хацкевич хотів купити Кендзьору - ми купили. Хотів купити Вербича - ми купили. Франа Соля дуже хотів купити. Жерсона Родрігеса.


Це дуже сильний футболіст. Але він не знаходив спільну мову з тренерами, і кожен раз у нього відбувалися якісь зриви. Вони є навіть в "Труа". У них є можливість його викупити. Якщо Жерсон щось усвідомив, то він повернеться. Він повинен приносити користь команді. А не "каламутити". Стукати по лавці мені не треба. Потрібно забивати голи. Коли трапився той епізод, Михайличенко прийняв абсолютно правильне рішення відправити Родрігеса до Туреччини.


Луческу його повернув і привів до ладу. У перших іграх Жерсон показував хороший футбол, але він такий хлопець, який каже: "Я повинен грати весь час". Але це питання не до мене, а до тренера. Легіонери повинні бути якісними. Вербич нещасливий. Він майже рік не грав у футбол. Була травма за травмою. Але я в ньому впевнений. Де Пена... Всі не розуміли, навіщо ми його взяли. Минув час, і ми його ледь вмовили продовжити контракт ще на рік, тому що він потрібен команді.